Zkvašeno : kuchařka na doma /
Máte touhu začít a nevíte, ze kterého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše. Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstarším způsobům konzervace jídla a získávání nových chutí. Jen si představte toho pračlověka, který nechal stát omylem přes den obilnou kaš...
Hlavní autor: | Ouhrabková, Zuzana |
---|---|
Další autoři: | Sojka, Vláďa, 1979- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Brno :
Jota,
2023
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit
Citice
Čárový kód | Přírůstkové číslo | Signatura | Umístění | Stav | Výpůjčky |
---|---|---|---|---|---|
315700387677 | 376668 | VF 641.5/.8 | (neuvedeno) | Dostupné |