Zkvašeno : kuchařka na doma /
Máte touhu začít a nevíte, ze kterého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše. Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstarším způsobům konzervace jídla a získávání nových chutí. Jen si představte toho pračlověka, který nechal stát omylem přes den obilnou kaš...
Main Author: | Ouhrabková, Zuzana |
---|---|
Other Authors: | Sojka, Vláďa, 1979- |
Format: | Book |
Language: | Česky |
Published: |
Brno :
Jota,
2023
|
Edition: | Vydání první |
Subjects: | |
Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
LEADER | 02396nam a2200433 i 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 193706 | ||
003 | CZ PrSKC | ||
005 | 20230801092836.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 230613s2023 xr a e 000 0 cze d | ||
015 | |a cnb003525306 | ||
020 | |a 9788075659392 |q (brožováno) : |c Kč 598.00 | ||
040 | |a KLG001 |b cze |e rda | ||
041 | |a cze | ||
044 | |a xr | ||
080 | |a 641.5/.8 |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Ouhrabková, Zuzana |7 xx0255154 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Zkvašeno : |b kuchařka na doma / |c Zuzana Ouhrabková, Vláďa Sojka |
250 | |a Vydání první | ||
264 | 1 | |a Brno : |b Jota, |c 2023 | |
300 | |a 310 stran : |b barevné ilustrace ; |c 24 cm | ||
336 | |a text |b txt |2 rdacontent | ||
337 | |a bez média |b n |2 rdamedia | ||
338 | |a svazek |b nc |2 rdacarrier | ||
500 | |a Terminologický slovník | ||
520 | |a Máte touhu začít a nevíte, ze kterého konce to vzít? Nebo už jste něco zkusili, ale nedaří se? Udělejte to jednoduše. Kvašení a kysání patří pravděpodobně k nejstarším způsobům konzervace jídla a získávání nových chutí. Jen si představte toho pračlověka, který nechal stát omylem přes den obilnou kaši v teple, napršelo mu do nasbíraných malin nebo zapomněl rybičky v nádobě s mořskou vodou a našel je až za pár týdnů. Zvědavý pračlověk ochutnal (v případě nakvašené kaše ji teda ale ještě musel upéct) a ejhle - objevil malinové víno, rybí omáčku a kváskové pečivo. A to je právě jedno z kouzel kvašení - na domácí přípravu nepotřebujete moc věcí, nic extra nemusíte umět a možnosti jsou tak široké, že určitě najdete něco, co vám bude chutnat. | ||
650 | 0 | 7 | |a fermentované potraviny |7 ph861144 |2 czenas |9 902912 |
650 | 0 | 7 | |a kvašená zelenina |7 ph486110 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a fermentace |7 ph135618 |2 czenas |9 193781 |
650 | 0 | 7 | |a jídla |7 ph114847 |2 czenas |9 176866 |
650 | 0 | 7 | |a nápoje |7 ph115502 |2 czenas |9 177495 |
650 | 0 | 7 | |a domácí výroba |7 ph205440 |2 czenas |9 260235 |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas |9 192032 | |
655 | 7 | |a příručky |7 fd133209 |2 czenas |9 192177 | |
700 | 1 | |a Sojka, Vláďa, |d 1979- |7 xx0302735 |4 aut | |
910 | |a SOG001 | ||
942 | |2 ddc |c KN | ||
999 | |d 193706 | ||
993 | |0 0 |1 315700387677 |2 ddc |4 0 |6 VF_641_500000000000000__8 |7 0 |9 355808 |a 414.00 |b 0 |c 376668 |d 2023-08-01 |e 0 |f CIT |g VF 641.5/.8 |h 598.00 |i Team Business |l VF |r 2023-11-20 |t 5 |w 2023-08-01 |x 77/2023 |y KN |