U jednoho stolu : s masem - i bez masa
Kniha vychází z myšlenky tolerantního flexiteriánství, kdy jídlo má být pro všechny příjemným zážitkem. Proto nabízí recepty, které umožňují, aby se kuchař neschvátil a všichni, kteří se sejdou u společného stolu, se výborně najedli. Kuchařka nabízí širokou škálu receptů, které zahrnují různé kuchyn...
Médium: | Kniha |
---|---|
Jazyk: | Česky |
Vydáno: |
Praha :
CNC Books,
2023
|
Vydání: | Vydání první |
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Kniha vychází z myšlenky tolerantního flexiteriánství, kdy jídlo má být pro všechny příjemným zážitkem. Proto nabízí recepty, které umožňují, aby se kuchař neschvátil a všichni, kteří se sejdou u společného stolu, se výborně najedli. Kuchařka nabízí širokou škálu receptů, které zahrnují různé kuchyně a hlavně respektují různé chutě. Najdete zde recepty na polévky, těstoviny, saláty, pečená jídla, risotta a mnoho dalšího. Každý recept je doprovázen návodem, jak ingredience rozdělit a jak jídlo správně připravit. |
---|---|
Popis jednotky: |
Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: |
151 stran : barevné ilustrace ; 24 cm |
ISBN: |
9788088406556 |