U jednoho stolu : s masem - i bez masa

Kniha vychází z myšlenky tolerantního flexiteriánství, kdy jídlo má být pro všechny příjemným zážitkem. Proto nabízí recepty, které umožňují, aby se kuchař neschvátil a všichni, kteří se sejdou u společného stolu, se výborně najedli. Kuchařka nabízí širokou škálu receptů, které zahrnují různé kuchyn...

Celý popis

Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : CNC Books, 2023
Vydání: Vydání první
Témata:
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Shrnutí: Kniha vychází z myšlenky tolerantního flexiteriánství, kdy jídlo má být pro všechny příjemným zážitkem. Proto nabízí recepty, které umožňují, aby se kuchař neschvátil a všichni, kteří se sejdou u společného stolu, se výborně najedli. Kuchařka nabízí širokou škálu receptů, které zahrnují různé kuchyně a hlavně respektují různé chutě. Najdete zde recepty na polévky, těstoviny, saláty, pečená jídla, risotta a mnoho dalšího. Každý recept je doprovázen návodem, jak ingredience rozdělit a jak jídlo správně připravit.
Popis jednotky: Obsahuje rejstřík
Fyzický popis: 151 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
ISBN: 9788088406556